540646
E-bok:Fatta grejen med flugor [Elektronisk resurs] / Alain M. Bergeron ; översättning av: Johanna Brock.:2021. E-bok Fatta grejen med flugor [Elektronisk resurs] / Alain M. Bergeron ; översättning av: Johanna Brock.
Fatta grejen med flugor [Elektronisk resurs] / Alain M. Bergeron ; översättning av: Johanna Brock.
Av: Bergeron, Alain M
Utgivningsår: 2021.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Genre: Lättlästa böcker. Faktaböcker. Ungdomsböcker.
Kategori: Facklitteratur
Förlag: Hegas
ISBN: 978-91-8008-290-7
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Hur mycket kan du om den vanligaste flugan, husflugan, egentligen? Visste du att den kan flyga i 2 kilometer i timmen och att den kan slå med vingarna 300 gånger på en sekund? Eller att en flugas ögon består av 4000 facetter. Varje facett är som ett eget öga, med lins och hornhinna! Något du kanske vet är att flugor äter sopor, men kan du fatta att flugor sitter på oss människor för att dricka? Inte blod som myggorna utan vårt svett!Lär dig allt och lite till om detta surrande småkryp! Fatta grejen med Flugor är en ny del i den roliga och enkla faktaserien om lite udda djur! Perfekt för den som är vetgirig men inte orkar ta sig igenom långa faktasjok. Härliga uppslag med tokiga skämt och små korta faktarutor stillar både skrattsuget och kunskapstörsten!Hegas böcker - lätta att läsa. Svåra att motstå. [Elib].
Vad varje barn bör veta om djur! Vad är ett däggdjur? Vad är ett groddjur? Vilka djur är ryggradslösa? Boken går igenom djurs olika slags överlevnadsstrategier, anpassningar till naturen, migrationer, kamouflage, försvar m.m. Man får också lära sig mer om allt från kolibrier till elefanter, isbjörnar till skallerormar och axolotler till paradisfåglar. [Elib].

Alex författarlexikon

Loading...

Fulltext

Loading...

Språk

Andra titlar av samma författare