549294
E-ljudbok:Ensamdjuret [Elektronisk resurs] / bild och text: Josefin Norlin.:2022. E-ljudbok Ensamdjuret [Elektronisk resurs] / bild och text: Josefin Norlin.
Ensamdjuret [Elektronisk resurs] / bild och text: Josefin Norlin.
Av: Norlin, Josefin
Utgivningsår: 2022.
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Genre: Bilderböcker. Barn- och ungdomslitteratur.
Kategori: Facklitteratur
Förlag: Idus förlagElib [distributör]
ISBN: 978-91-7634-460-6 91-7634-460-6
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Bea är ett ensamdjur. Hon har svårt att hitta kompisar och håller sig mest för sig själv. Efter skolan brukar Bea hälsa på Olof som jobbar i zooaffären. De har något gemensamt: kärleken till djur. Ensamdjuret är en berättelse om att hitta trygghet i relationen till djur och om hur viktigt det kan vara att vuxna människor ser en. Men också om hur vänskapen till en person kan leda till fler nya vänner./Innehållsbeskrivning från Elib.
Bea är ett ensamdjur. Hon har svårt att hitta kompisar och håller sig mest för sig själv. Efter skolan brukar Bea hälsa på Olof som jobbar i zooaffären. De har något gemensamt: kärleken till djur./Btj.

Alex författarlexikon

Loading...

Fulltext

Loading...

Språk

Andra titlar av samma författare

549300
Av: Norlin, Josefin
553067
Av: Norlin, Josefin