552662
Vilken smash! [Elektronisk resurs] / Joakim Persson ; med illustrationer av Marianne Sund.
Vilken smash! [Elektronisk resurs] / Joakim Persson ; med illustrationer av Marianne Sund.
Av: Persson, Joakim
Utgivningsår: 2022.
Språk: Svenska
Hylla: Hcf/DR
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: Idus förlagElib [distributör]
Resurstyp: Elektroniskt material
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Ljud
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Vilken smash! är den första skönlitterära boken om badminton. Det är även vänskapsbok som berör ämnen som etnicitet, jämställdhet och identitet. - Du, visst har du spelat badminton tidigare? Tränat och så? Det dröjer innan svaret kommer. De går en stund och solen lyser skönt. - Ja. Jag har tränat i två år. Jag älskar det. Jag spelade mycket badminton i Sheffield. - Sheffield, det är i England va? säger Nadir. - Ja. - Ska du börja spela igen? En dag börjar en ny i Nadirs klass. Nadir inser snart att den nya eleven verkar både cool och rolig att umgås med, efter skoltid. När är man egentligen kompis med någon? Och hur ska man våga vara sig själv till 100 % när spelreglerna är annorlunda i skolan och utanför den? Vilken smash! är första boken i serien Spela badminton ./Innehållsbeskrivning från Elib.
En dag börjar en ny elev i Nadirs klass. Nadir inser snart att den nya eleven verkar både cool och rolig att umgås med, efter skoltid. När är man egentligen kompis med någon? Och hur ska man våga vara sig själv till 100 % när spelreglerna är annorlunda i skolan och utanför den?/Btj.

Alex författarlexikon

Loading...

Fulltext

Loading...

Språk

Andra titlar av samma författare

503647
Av: Persson, Joakim