554053
E-bok:Kvinnorna i finrummet [Elektronisk resurs] / Anna Burston.:2022. E-bok Kvinnorna i finrummet [Elektronisk resurs] / Anna Burston.
Kvinnorna i finrummet [Elektronisk resurs] / Anna Burston.
Av: Burston, Anna
Utgivningsår: 2022.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Genre: Romaner.
Kategori: Skönlitteratur
Förlag: Tallbergs FörlagElib [distributör]
ISBN: 978-91-987543-0-8 91-987543-0-0
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Det här är en bok om kärlek. Om kärleksbegreppet och dess inbillade begränsningar. Om kärlek som skär rakt igenom ytligheter, så som ålder och kön. Om dess lager, definitioner, föreställningar och rädslor. Om dess allmänna allmängiltighet. Om att bli berörd och glittra till, så där rakt över rummet plötsligt in i en annan själ. Om att följa sitt hjärta, vilka märkliga råd det än verkar ge./Btj.
Det här är en bok om kärlek. Om kärleksbegreppet och dess inbillade begränsningar. Om kärlek som skär rakt igenom ytligheter, så som ålder och kön. Om dess lager, definitioner, föreställningar och rädslor. Om dess allmänna allmängiltighet. Om att bli berörd och glittra till, så där rakt över rummet plötsligt in i en annan själ. Det är en bok om kärlek och mod och död och om nuets gåva. Om att följa sitt hjärta, vilka märkliga råd det än verkar ge. Anna Burston, född 1981 i Lund och är författare och socionom och jobbar idag som chef inom socialtjänsten. Bakom sig har hon mångårig erfarenhet av styrelsearbete inom RFSL och Pride-rörelsen. Kvinnorna i Finrummet är hennes debutroman, som delvis bygger på egna erfarenheter av normkritiska livsval./Innehållsbeskrivning från Elib.

Alex författarlexikon

Loading...

Fulltext

Loading...

Språk

Andra titlar av samma författare