Växjölöftet sommar

 

Ferieplats på bibblan genom Växjölöftet sommar för dig som är född 2001 eller 2002 och folkbokförd i Växjö kommun . Söker gör du via denna länk: http://vaxjo.feriebanken.se/#/

Välkommen till oss! 

STADSBIBLIOTEKET
Flytthjälp
(2 platser period 1 och 2 platser period 2)
I samband med en stor omflyttning på Stadsbiblioteket behöver vi flytthjälp. Du kommer att få hjälpa till att packa och flytta böcker, flytta och bära hyllor och möbler. Enklare städ kan förekomma. Vi vill att du som söker inte är rädd för att ta i fysiskt där det behövs. Du är bra på att ta instruktioner och samarbeta.

STADSBIBLIOTEKET
Biblioteksguide/reception/digital hjälp/flytthjälp
(4 platser period 3)
Som guide hjälper du i första hand våra besökare tillrätta på stadsbiblioteket i samband med vår omflytt. Då du kommer att vara en del av bibliotekets service så söker vi dig som är utåtriktad, tycker om att hjälpa människor och inte är rädd för att ta kontakt.
Andra arbetsuppgifter kan bli att hjälpa våra besökare med enklare datorrelaterade uppgifter och vägledning på internet. Därför vill vi att du som söker även är duktig på internet, van vid ordbehandling, kan starta ett e-postkonto och gärna har erfarenhet av surfplatta.
Även enklare städning, sortera och flytta böcker mm. kan förekomma.
Förutom svenska ser vi gärna att du kan något annat språk. 

STADSBIBLIOTEKET
Barnverksamhet
(4 platser period 1 och 4 platser period 2)
Du kommer att vara en del av bibliotekets barnavdelning och barnverksamhet. Med vårt stöd planera och genomföra aktiveter med och för barn så som, sagostunder, sagolek, bokpyssel och annat biblioteks- och bokrelaterat efter egna idéer och tankar.
Vi vill att du som söker är intresserad av att jobba med barn och barnböcker. 
Du är kreativ, utåtriktad, vänlig, nyfiken, självständig, pålitlig, modig och bra på att ta eget ansvar.
Om du kan spela något instrument, rita, kan flera språk, håller på med drama eller något annat specialintresse som kan användas i bibliotekets barnverksamhet ser vi detta som ett plus. 

STADSBIBLIOTEKET
E-sportläger
(4 platser v.25-26 6timmar/dag)
Du kommer att vara en del av bibliotekets satsning på E-sport för barn och unga. Med vårt stöd planera och genomföra aktiveter tillsammans med bibliotekets personal på vårt planerade E-sportläger. Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap om E-sport och gärna delar med dig av dina kunskaper samt är intresserad av att jobba med barn.
Som person är du utåtriktad, kreativ, vänlig, vill gärna hitta på något nytt samt kan jobba självständigt och i grupp. Om du kan flera språk är det ett plus. 

TELEBORGS BIBLIOTEK
(1 plats period 1 och 2 platser period 2)
Du kommer att få arbeta med biblioteksuppgifter som bokuppsättning, receptionsarbete, enklare städning mm. Vi i vill att du som söker är serviceinriktad, vänlig, positiv och tycker om att hjälpa människor. Förutom svenska ser vi gärna att du kan något annat språk. 

Ansökningar görs till Växjölöftet sommar via Platsbanken.

Instagram @prickenvaxjobibblan

Språk

    

   

  • Besöksadress
  • Västra Esplanaden 7
  • 352 31 Växjö
  • Postadress
  • Box 1202
  • 351 12 Växjö
  • Organisationsnummer
  • 212000-0662
  • Bankgiro
  • 5006-0961